dinsdag 7 januari 2014

Utopia en Liliansbeelden

Gisteren was ik 1 van de anderhalf miljoen kijkers die naar Utopia heeft zitten kijken.
Mocht jij het nog niet gezien hebben.........KIJKEN!!! Het is hilarisch. Mijn tip : volg het tegelijk met twitter #Utopia en je zit geramd voor een uur lachen.

Een greep uit de  tweets van gisteren:
Dit haalt de kerst niet
alsof ik naar het teambuildings-uitje van de lokale supermarkt zit te kijken, hopelijk mislukt de tabaksoogst
Wat een veilig gevoel dat deze mensen achter een hek zitten het komende jaar
Wel een wereld primeur, John de Mol heeft een zwerver gevonden die alcohol haat.


 Van alle duizenden aanmeldingen heeft John de Mol 15 mensen bij elkaar weten te krijgen waarvan je bij aflevering 1 al kan zien dat - tenzij de bewoners heel snel rechtspraak ingevoeren- dit hele experiment in moord en doodslag gaat eindigen. Dat zal wel de reden zijn dat er een worstelaar en een beveiliger aan de groep zijn toegevoegd.
Uiteraard moest er voor het publiek een jankende knuffelbeer in gezien de populariteit van Ruud in Big Brother 1, dat verklaart de aannemer (en ook wel handig dat die een kraantje aan kan leggen)
Je voegt nog een jezusfiguur toe op blote voeten,  wat ruzie zoekers, iemand die allergisch  reageert op mensen die de leiding dreigen te nemen, een godsdienstwaanzinnige en een paar lekkere jonge meiden en dan heb je het recept wel voor Explosia......oh eh nee Utopia.

Vraag blijft waarom mensen zich een jaar lang voor het vermaak van anderen  laten opsluiten?
De failliete ondernemer die alles kwijt is geraakt en helemaal aan de grond zit en beweert dat zijn hondje zijn alles is.....dat snap ik dan nog wel. Maar wat doen mensen daar die werk hebben, een gezonde relatie en vier kinderen en die jankend afscheid zitten te nemen omdat ze hun "meisje" achter "moeten" laten?

Het moeten wel acteurs zijn, of mensen die dit willen worden, of er staat een zak geld klaar zodra ze klaar zijn met dit mooie snik snik ideaal te verwezenlijken.......
De reden dat het er niet volgezet is met mooie strakke jonge mensen is vermoedelijk dat het wel wat al te vunzig is als de bewoners van Utopia nog voor ze een echt bed hebben er al met elkaar in gekropen zijn. John de Mol wil er echt iets MOOIS van maken.

Zit je op facebook en wil je automatisch op de hoogte blijven: dat kan via een "vind ik leuk" op:
https://www.facebook.com/pages/Liliansbeelden/202808263091107
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten