zondag 15 april 2012

Liliansbeelden en de uitslag

Okay het zit erop dit weekend vol jury uitslagen. Kon ik zaterdag alleen maar juichen voor mijn partner in crime tijdens de voorrondes van ZomerExpo 2012, vandaag viel ik wel in de prijzen.
Regionale Kunstdag Utrecht: de locatie deed in eerste instantie niet veel goeds vermoeden. Maar hoewel het de hele dag ijskoud was, was de sfeer en het aantal bezoekers hartverwarmend. Ik verkocht zelfs een paar keer mijn kleine cadeau beeldje en mijn beeld Onvoorwaardelijk kreeg erg veel aandacht en reacties.
Ondanks dat was ik toch verrast toen David Polak bij bekend maken van de uitslag (voorzitter stichting kunstweek) ook mijn naam noemde als 1 van de 20 deelnemers die het meest door het publiek en/of de jury was genoemd deze dag.
Ik mag dus ook door naar de Nationale kunstdag in Ahoy.

Meestal worden mensen vrolijk van mijn beelden, maar dat ik er ook een paar heb die het tegengestelde effect hebben  werd vandaag pijnlijk duidelijk toen een vrouw in tranen uitbarstte bij het zien van een foto van mijn beeld "loslaten". Mocht je deze blog lezen dan wil ik je laten weten dat ik hoop dat je je nu beter voelt en dat je het proces waar je nu midden in zit goed kunt afsluiten. En voor de overige bezoekers die op mij gestemd hebben: super bedankt. Ik gloei van trots en ben super blij met mijn nominatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten