woensdag 11 mei 2011

Liliansbeelden en hoe stel je je proffessioneel op

Vanavond ga ik naar een bijeenkomst van de social media club in Den Bosch. Voor het eerst. Best wel spannend. De eerste keer dat ik zoiets ging doen was twee weken geleden naar een open space bijeenkomst van de Kamer van Koophandel. Samen met een vriendin ging ik er heen. Wow, ik voelde me heel speciaal toen ik onderweg was, ik voelde me een hele "ondernemer" en lekker professioneel zo met mijn laptopje (moest wel eerst weer even terug naar huis want ik was em vergeten maar dat had ik snel verdrongen).
Toen we aankwamen en in de stroom van collega ondernemers naar de ingang liepen, werd dat  gevoel ineens een stuk minder. Blijkbaar horen die laptops in keurige tasjes en liep ik als enige struikelend over het snoer met dat ding onder mijn arm klem zittend in de draaideur naar binnen!!!
Netwerken bij een borrel kan enorm zinvol zijn heb ik die dag ook nog geleerd. Maar een nog zinvollere les: zet een leesbril op als je die nodig hebt. Helaas ben ik ijdel en zag ik een logo van twee sierlijke figuurtjes aan voor een koeienkop, waardoor de opdracht om hier een beeld van te maken overduidelijk niet naar mij ging.
Dus vanavond die bijeenkomst, en als je mij bent, best wel spannend dus!!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten